Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dezinfectant de suprafete gata de utilizat Klintensiv 5

0 stars: 0.00 din 0 pareri

10686 lei Lei
Cod produs
KLI-DS
Out Of stock
Descriere
Dezinfectant de suprafete gata de utilizat Klintensiv 5 litri igienizeaza scaunele de tratament, suprafetele si instrumentele din cabinetele medicale, dar si echipamentele, microaeroflora si, eventual, instrumentarul din saloanele cosmetice, zonele industriale, farmaceutice si cele din domeniul alimentar avand efect virucid.
Este compatibil si cu diverse tipuri de suprafete intens circulate (lemn, pardoseli, faianta, PVC, inox, sticla, plastic, mobilier, ceramica, brancarde, carucioare, scaune mobile, canapele consultatii, mese tratament, grupuri sanitare, saloane nou-nascuti).
Sub forma de solutie cu proprietati dezinfectante, fara alcool si fara aldehide, produsul dispune de un spectru larg de actiune biocida. Datorita substantelor active (saruri cuaternare de amoniu), KLINTENSIV� - Dezinfectant suprafete gata de utilizare (5l) este recomandat pentru suprafete delicate si opacizante, sensibile la atacul chimic al solutiilor pe baza de alcool, avand efect virucid si bactericid.
Avantajele produsului:
dezinfectant profesional, gata de utilizare, pentru suprafete
efect virucid si bactericid certificat
pretabil pentru orice tip de material
actiune virucida rapida (5 minute)
fara fenoli si aldehide
testat conform normelor UE in vigoare
Aviz emis de Comisia Nationala pentru Produse Biocide: Nr. 2266BIO/02/12.24. Respecta reglementarile europene privind dezinfectarea suprafetelor. Substante active: Clorura de didecildimetilamoniu, concentratie in unitati metrice 0.34%; Compusi de amoniu cuaternar, benzil-C12-18-alchildimetil, cloruri, concentratie in unitati metrice 0.09%.
Substante active: Clorura de didecildimetilamoniu si saruri cuaternare de amoniu.Grupa principala 1: Dezinfectante si produse biocide
Tip de produs: TP2 - Dezinfectant pentru suprafete, instrumentar si aeromicroflora cu aplicare prin stergere, imersie, pulverizare sau nebulizare (ceata rece). Conceput pentru domeniul medical, industrial, institutional, colectivitati si casnic.
Categoria de utilizatori: profesionali, industriali, populatie

Dezinfectant pentru scaunele de tratament, suprafetele si instrumentele din cabinetele medicale, dar si echipamentele, microaeroflora si, eventual, instrumentarul din saloanele cosmetice, zonele industriale, farmaceutice si cele din domeniul alimentar.

Specificatii:
Tip produs: Dezinfectant suprafete
Aspect: Lichid
Ambalare: Bidon 5 litri
Utilizare: dezinfectie in cabinete medicale, instrumentar saloane cosmetice sau cele din domeniu alimentar
Trimite mesaj
Din Gura in Gura