Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dezinfectant pentru suprafete - Alcosan VT10 5 litri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

13423 lei Lei
Cod produs
G11983
Out Of stock
Descriere
Dezinfectant pentru suprafete - Alcosan VT10 5 litri este un spray dezinfectant gata de utilizat pentru utilizare in industria alimentara, a bauturilor si a produselor lactate.
Alcosan este un dezinfectant pe baza de alcool, care contine, de asemenea, niveluri scazute de sechestrant organic si compus de amoniu cuaternar (QAC). Este special formulat pentru aplicarea directa pe suprafete atunci cand este imposibil sau nedorit sa folositi cantitati mari de produse pe baza de apa. Este eficient impotriva majoritatii formelor vegetative de microorganisme, inclusiv bacteriilor si drojdiilor Gram-pozitive si Gram-negative.
Alcosan este sigur pentru utilizare pe suprafetele in contact cu alimentele si se evapora rapid, practic nu lasa reziduuri. Este recomandat pentru utilizare in zone cu risc ridicat pentru curatarea si dezinfectarea transportoarelor, umplerii si alte echipamente dupa scurgeri mici de produse etc. Poate fi, de asemenea, aplicat. in timpul pauzelor de la mijlocul schimbului pentru a mentine un standard bun de igiena pana la reluarea productiei.
Alcosan este potrivit pentru utilizare cu aplicatorul de pulverizare furnizat sau folosind o carpa sau un servetel curat si uscat.
Avantaje
Gata de utilizare
Potrivit in special pentru zonele sensibile la umiditate
Activitate eficienta cu spectru larg
Reziduuri reduse
Utilizare
Alcosan se foloseste nediluat si se aplica prin pulverizare pe suprafete. Clatiti intotdeauna bine dupa utilizare. Atentie - contine alcool - evitati pulverizarea in apropierea motoarelor sau a altor echipamente electrice neprotejate.

Dezinfectant lichid de uz general pe baza de alcool

Specificatii:
Culoare: Incolor
Aspect: Lichid
Parfum: Caracteristic
Ambalare: Bidon 5 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura