Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Detergent alcalin TM90

0 stars: 0.00 din 0 pareri

38913 lei Lei
Cod produs
D100925121
Out Of stock
Descriere
Preparat de curatare universal TM90 Diversey, 20l

TM 90 este un preparat de curatare lichid, concentrat. Datorita proprietatilor sale usor alcaline, bazate pe o formula speciala, este deosebit de eficient in indepartarea petelor de grasime (atat de origine vegetala, cat si animala) si de proteine de pe pereti, podele si toate suprafetele intalnite in procesarea alimentelor.

TM 90 este un preparat cu spuma moderata, ceea ce il face potrivit atat pentru spalarea manuala, cat si pentru spalarea la masina.

Specificatii:

Tip: concentrat in recipient
Culoare: galben deschis, lichid transparent
Volum: 20 L
Cod producator: 100925121

Utilizare:

Dozare: Se foloseste in concentratii de la 0,2 la 2,0% la temperaturi de la rece pana la 90oC, cu un timp de contact de 2 pana la 10 minute in functie de gradul de murdarire si tipul aparatelor spalate.Mai multe informatii in fisa cu date de securitate a produsului.

Proprietati : spalare

Aplicatie: Produsul este un preparat universal pentru spalare destinat in principal utilizarii in industria alimentara si a produselor lactate. Perfect pentru aplicatii in fabrici de procesare si spalare autoturisme si camioane.

TM 90 este un preparat de curatare lichid, concentrat. Datorita proprietatilor sale usor alcaline, bazate pe o formula speciala, este deosebit de eficient in indepartarea petelor de grasime (atat de origine vegetala, cat si animala) si de proteine ??de pe pereti, podele si toate suprafetele intalnite in procesarea alimentelor.

Specificatii:

Tip produs: Detergent pardoseli
Ambalare: Bidon 20 litri
Utilizare: indepartarea petelor de grasime vegetala sau animala de pe suprafete
Trimite mesaj
Din Gura in Gura