Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sampon plic Sense 7ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

037 lei Lei
Cod produs
SNS30020
Out Of stock
Descriere
Sampon plic Sense 7ml este un produs din gama de produse cosmetica hoteliera.
Parul are nevoie de ingrijire speciala mai ales in calatorii, atunci cand se produc anumite schimbari, de la temperatura, PH-ul apei, soare, vant si nu numai. De aceea, cosmeticele hoteliere pe care le puneti la dispozitia oaspetilor dvs trebuie sa fie calitative, pentru ca ei sa se bucure de un tratament relaxant si placut, chiar daca sunt departe de casa.

Caractetistici:
Gramaj: 7 ml;
Parfum: iasomie si portocala;
Ambalare: plic.
Cantitatea generoasa de 7 ml a samponului hotelier Sense este suficienta pentru ritualul de spalare al parului, curatand in profunzime prin spuma bogata si delicata.
Gama Sense de cosmetice hoteliere este complexa, continand toate accesoriile necesare pentru ca oaspetii dvs sa se simta confortabil si sa aiba parte de experiente de neuitat, de la set pentru cusut, pieptan, casca de dus, set pentru dantura, set pentru ras, sapunuri, geluri de dus, sampon, balsam, lotiuni de corp si nu numai.

Sampon Hotelier 7ml SENSE. Cantitatea generoasa de 7 ml a samponului hotelier Sense este suficienta pentru ritualul de spalare al parului, curatand in profunzime prin spuma bogata si delicata.

Specificatii:
Tip produs: Sampon
Culoare: Alb
Ambalare: plic 7ml, 250buc/set
Trimite mesaj
Din Gura in Gura