Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sapun lichid Dove Cream wash H2 250ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2261 lei Lei
Cod produs
D100831349
Out Of stock
Descriere
Sapun lichid Dove Cream wash H2 250ml este un sapun cremos pentru spalarea delicata a mainilor. Acest produs de inalta calitate este adecvat in mod special pentru baile hotelurilor, restaurante si cabinele de dus din cluburile sportive, unitatile de relaxare sau wellness.

Soft Care Dove Cream Wash este compus dintr-un sistem delicat de surfactanti si ingrediente de ingrijire a pielii. Sistemul inteligent de surfactant asigura o indepartare excelenta a murdariei fiind, in acelasi timp, delicat cu pielea. Produsul a fost formulat cu lactati si aminoacizi, care sunt delicati cu pielea, prevenind uscarea si iritarea acesteia. In plus, contine agenti umectanti care asigura efecte de ingrijire a pielii. Acest amestec de ingrediente de ingrijire a pielii (1/4 din produs il reprezinta crema hidratanta) face ca pielea sa fie foarte moale si supla chiar si dupa utilizarea frecventa a produsului. In plus, produsul are un parfum excelent si produce spuma din abundenta. Imaginea de inalta calitate a marcii Dove va asigura increderea utilizatorului final si va imbunatati imaginea calitatii unitatii dumneavoastra.

Avantaje:

-O marca bine-cunoscuta, respectata de clienti, care contribuie astfel la imbunatatirea parerii cu privire la unitatea dumneavoastra.

-Excelente proprietati senzoriale

-Foarte delicat cu pielea

-Adecvat pentru spalarea frecventa a mainilor

-Formeaza spuma delicata

-Parfum placut

-Contine crema de hidratare

-Testata pentru compatibilitate cu pielea (test epicutanat)

sapun lichid cremos ce se foloseste impreuna cu Dispenser sapun si gel de dus Dove

Specificatii:

Aspect: Crema

Ambalare: 250 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura