Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Prosoape pliate din hartie Lucart Strong V2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

845 lei Lei
Cod produs
L863045
Out Of stock
Descriere
Prosoape pliate din hartie Lucart Strong V2 sunt prosoape din gama Lucart Strong si se folosesc in dispenser de prosoape tip V. Sunt fabricate din celuloza 100%, culoare alba si sunt in doua straturi.

Lucart Strong reprezinta gama de produse fabricate din celuloza 100%. Aceasta gama este combinatia perfecta pentru rezultate performante si calitate excelenta. Reduce consumul si imbunatateste igiena, cu o buna capacitate de absorbtie.

Prosoapele tip V mai sunt cunoscute si ca 'prosoape in Z', desi aceasta exprimare nu este corecta. Denumirea de prosoape tip V, sau V-uri, vine de la modul de ambalare a acestor prosoape, care sunt pliate in doua, ca un V si sunt intercalate pentru a facilita utilizarea in dispenser. Atunci cand tragem un prosop din dispenser, acesta va trage dupa el urmatorul prosop, care va ramene pe jumatate in afara dispenserului pentru a putea fi tras usor la urmatoarea utilizare.

Avantaje:

certificat PEFC: Certificarea forestiera PEFC garanteaza ca formele de gestionare a padurilor, din care provine celuloza, indeplinesc anumite cerinte de mediu si durabilitate sociala agreate la nivel european.

Caracteristici:

Material: celuloza 100%,

Culoare: alba

Numar straturi: 2 straturi

Dimensiune prosop: 21x21 cm,

Ambalare: 190 buc/pachet, 20 pachete/bax

Prosoape albe pliate in V pentru dispenser

Specificatii:

Tip produs: Prosoape de hartie

Culoare: Alb

Material: Hartie

Aspect: Embosat

Parfum: Fara parfum

Ambalare: 190 buc/set

Utilizare: toalete
Trimite mesaj
Din Gura in Gura