Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tablete pentru masina de spalat vase Cif 188

0 stars: 0.00 din 0 pareri

14084 lei Lei
Cod produs
D101105836
Out Of stock
Descriere
Cif Pro Formula Tablete clasice pentru masina de spalat vase* curata in profunzime vasele si protejeaza sticla. Produsul este mai ecologic decat variantele anterioare. Tabletele sunt mai concentrate, utilizand cu 30% mai putine substante chimice comparativ cu media tabletelor clasice pentru masina de spalat vase disponibile pe piata. In plus, a fost eliminata punga de plastic si ambalajul de carton este 100% reciclabil. Datorita agentilor Clean Boost, veti economisi apa si electricitate: Eficiente in cicluri de 30 de minute si la temperaturi scazute (45 C). Nu este necesara pre-clatirea.

Potrivite atat pentru cicluri de spalare scurte, cat si pentru cele lungi, in toate conditiile de duritate a apei. Contine minerale protective care protejeaza suprafata sticlei. Ofera rezultate de curatare excelente, uscare rapida si stralucire. Efficiente pentru spalarea veselei, tacamurilor, oalelor, tigailor si ustensilelor.

Avantaje:

Eficiente in cicluri de 30 min si la temperaturi scazute (45 C)
Nu este necesara pre-clatirea
Curatare in profunzime si protectie a sticlei
Adecvate pentru masinile de spalat vase de uz casnic

Utilizare:

Indepartati folia de flux si puneti 1 tableta in dozator, evitand atingerea cu mainile ude. Asigurati-va ca dozatoarele de sare si agent de clatire nu sunt goale. Asigurati-va ca puneti numai articole rezistente la masina de spalat vase. Curatati in mod regulat bratele de pulverizare si asigurati-va ca se pot roti liber. Nu supraincarcati masina dvs. Aceste tablete functioneaza bine la temperaturi scazute (45 C).

188 tablete pentru masina de spalat vase

Specificatii:

Tip produs: Detergent vase
Aspect: Tablete
Utilizare: masina de spalat vase
Trimite mesaj
Din Gura in Gura